קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

בס ים אפוי עם רוטב רומסקו

בס ים אפוי עם רוטב רומסקו
זה הוא יקר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בס אפוי עם רוטב עשבי תיבול, דג בס אפוי ברוטב ג'ינג'ר פונזו, ו בס אפוי עם עגבניות.

הוראות

1
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
עצה כל הירקות לתוך מגש צלייה עם שיני שום לא מישורי. העונה, לשפוך מעל 4 כפות שמן זית לזרוק יחד. צולים במשך 20 דקות עד שמתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
3
לטף את הדג יבש עם נייר מטבח, ולאחר מכן לחתוך את העור משני הצדדים עם סכין חדה. לתבל את החלק הפנימי של הדג, ואז דברים עם פרוסות לימון וחצי של עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מניחים על גבי הירקות, טפטוף עם יותר שמן, לפזר עם שאר עשבי תיבול, ולאחר מכן צלוי במשך 20-25 דקות. כאשר הדג מבושל, הבשר ירגיש מוצק יותר ואת הסנפיר הגב (הגדול על הגב) יהיה לסגת בקלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
הרם את הדגים וחצי מהירקות על צלחת הגשה ומכסה בנייר כסף כדי להתחמם. כפית את שאר הירקות ואת רוב המיץ ממגש הקלייה למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
מוסיפים את החומץ ואת אגוזי לוז, להתמזג עד חלקה, ולאחר מכן לבדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
7
מגישים את הדגים עם הירקות והרוטב, מרימים את הפילה מעל העצם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Pinot Grigio, Gruener Veltliner, and Pinot Noir are my top picks for Seabass. Fish is as diverse as wine, so it's hard to pick wines that go with every fish. A crisp white wine, such as a pinot grigio or Grüner Veltliner, will suit any delicately flavored white fish. Meaty, strongly flavored fish such as salmon and tuna can even handle a light red wine, such as a pinot noir. The Ziobaffan Organic Pinot Grigio with a 4.6 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 17 dollars per bottle.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו