בס ים בסגנון הונג קונג
בס ים בסגנון הונג קונג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 583 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, בצל ירוק, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: עוף בסגנון הונג קונג, מרק בורשט בסגנון הונג קונג, ו הונג קונג סגנון Zha Jiang אטריות.
הוראות
לקלף זנגביל, ולחתוך לרצועות דקות.
חותכים בצל ירוק לרצועות דקות 2 אינץ'; הגדר זנגביל ובצל ירוק בצד.
יוצקים 1/4 כוס שמן צמחי למחבת גדולה; מקום על חום גבוה עד חם.
מוסיפים שום, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 5 עד 7 שניות; להסיר ולהשליך שום.
להוסיף תרד למחבת; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד נבול קלות. תרד כפית על צלחות הגשה, ולשמור חם.
מניחים דגים בסל קיטור או ספינת במבוק מעל מים רותחים; מכסים ואדים 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מניחים דגים על תרד; למעלה עם ג ' ינג ' ר בצל ירוק.
שלב הנותרים 1/4 כוס שמן צמחי ושמן שומשום במחבת; מקום על חום גבוה עד חם.
להביא רוטב סויה הבא 3 מרכיבים לרתיחה במחבת.
טפטוף חצי תערובת על דגים; לשרת מיד עם נשאר תערובת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.