בס ים בסגנון ליגוריאני
בס ים בסגנון ליגוריאני נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 601 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. אם יש לכם תפוחי אדמה זהב יוקון, זיתים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 86% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו בס בסגנון תאילנדי, בס מאודה בסגנון סיני, ו בס מאודה, בסגנון קנטונזי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מאוד, לזרוק את תפוחי האדמה, עגבניות, זיתים ובזיליקום עם 1/2 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
לעשות 3 חתכים רדודים בשני הצדדים של כל דג. לשפשף כל דג עם 1 כף של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. מניחים את הדגים במחבת הצלייה, תוחבים אותם לירקות. צולים כ -40 דקות, עד שהירקות רכים והדגים מבושלים דרך.
בינתיים, במחבת קטנה, טוסט צנוברים הנותרים 1 כף שמן זית על חום מתון, ערבוב, עד הזהב, על 3 דקות. כפית את הצנוברים על הדגים וירקות במחבת הצלייה ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין FitVine פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.