בס ים וירקות קונפטי עם רוטב לימון חמאה
בס ים וירקות קונפטי עם רוטב לימון-חמאה נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עגבנייה שזיפים, יין, תירס מליבה שלמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: בס ים שחור עם ירקות מרוקאים ורוטב צ'ילה, פנה עם עוף בגריל וירקות ברוטב לימון חמאה לבנה יין, ו בס מאודה עם וניל, ירקות תינוקות ורוטב קפוצ'ינו.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג.
מניחים פילה אחד על כל אחד 2 צלחות; להתחמם.
מוסיפים יין ומיץ למחבת; מבשלים מעל חום בינוני - גבוה 2 דקות.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה וחמאה.
מוסיפים תירס למחבת; מבשלים 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות והתרד למחבת; מבשלים 1 דקה או עד wilts תרד. סדר 1 כוס ירקות על כל צלחת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו