בס ים מאובק כמון על אורז ירוק
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בס ים לבן אפוי עם תפוחי אדמה תינוק שיכורים ואורז כמון, גואקמולי עם טורטיות מאובקות כמון, ו כריכי שפמנון מאובקים כמון (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים לרתיחה בסיר 2 ליטר, ולאחר מכן מוסיפים אורז, בצל, שום, עלה דפנה, מלח ופלפל לפי הטעם. חזור לרתיחה, לכסות, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים עד אורז רך ונוזל נספג, 15 עד 17 דקות. אורז מוך עם מזלג ולתת לעמוד, מכוסה, 5 דקות. מערבבים עשבי תיבול רק לפני ההגשה.
פילה טפיחה יבש ומפזרים כמון ומלח ופלפל לפי הטעם משני הצדדים.
שמן חום במחבת ברזל יצוק מתובל היטב 10 אינץ ' על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, ואז לצרוב פילה עד השחמה בצד 1, על 5 דקות. הפוך פילה מעל ולשים מחבת בתנור. פילה צלוי בשליש העליון של התנור עד רק מבושל דרך, 6 עד 8 דקות.
לטאטא יחד מרק, מיץ, דבשה, ו קורנפלור במחבת קטנה ומבשלים, לטאטא, עד מעובה מעט, 4 עד 5 דקות. חצי כל פילה לרוחב ומגישים מעל אורז. רוטב כפית וסביב דגים.
כל מנה, כולל אורז, כ -301 קלוריות ו -4 גרם שומן.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.