קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

בס ים מזוגג מיסו עם שעועית אסיאתית ומלפפון כבוש

בס ים מזוגג מיסו עם שעועית אסיאתית ומלפפון כבוש
בס ים מזוגג מיסו עם שעועית אסיאתית & מלפפון חמוץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. אם יש לכם שמן בוטנים, חומץ אורז, אפונה שלגוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: בגריל מיסו מזוגג בס ים עם סלט מלפפון יפני, בס ים מזוגג מיסו, ו בס ים מזוגג מיסו עם אספרגוס.

הוראות

1
מוסיפים את מיסו לקערה קטנה, מוסיפים מים לקערה-1 או 2 כפות בכל פעם עד עקביות סמיך, אבל עדיין מושגת.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את הבס ואת זיגוג מיסו כוס ½ בשקית zip-lock. מעיל את הדגים באופן שווה עם זיגוג, לאטום את התיק במקרר לפחות 4 שעות או עד 24 שעות.ממש לפני בישול הדגים, בקערה, מערבבים יחד את המלפפון, צנון, בצל ירוק, ¼ כוס חומץ אורז ו 1 כף סוכר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
SeabassSeabass
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים מחבת גריל משומנת קלות על חום בינוני גבוה עד כמעט עישון.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
4
הסר את הדג מן המרינדה, לתת לטפטף עודף מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מניחים את הדגים במחבת הגריל, ומבשלים כ 2 דקות עד סימני גריל נחמד מושגת, להפוך את הדגים 90 מעלות ומבשלים באותו צד עוד 2 עד 3 דקות. הפוך את הדג וחזור על ההליך, בישול עד הדג הוא רק מבושל דרך, אבל לא לבשל יתר על המידה.בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא יחד את הנותרים 2 כפות זיגוג מיסו, מירין, נשאר חומץ כוס¼, נשאר סוכר כף, רוטב סויה ורוטב חם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
לחמם ווק על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
להוסיף על 1 כף שמן, ציפוי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מוסיפים אפונה שלג, שעועית ארוכה edamame ומבשלים משליך לעתים קרובות עד אל דנטה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
9
הוסף את מיסו שמורות, מירין, תערובת חומץ. לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסומיסו
10
מגישים את השעועית על גבי האורז והדגים על גבי הכל.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
11
מקשטים עם ג ' ינג ' ר כבוש יורה אפונה מתוק אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
אפונה יורהאפונה יורה
12
מגישים את המלפפון הרים וצנון בצד.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.