קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

בס ים מזוגג מיסו עם שעועית אסיאתית ומלפפון כבוש

בס ים מזוגג מיסו עם שעועית אסיאתית ומלפפון כבוש
בס ים מזוגג מיסו עם שעועית אסיאתית & מלפפון חמוץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. אם יש לכם שמן בוטנים, חומץ אורז, אפונה שלגוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: בגריל מיסו מזוגג בס ים עם סלט מלפפון יפני, בס ים מזוגג מיסו, ו בס ים מזוגג מיסו עם אספרגוס.

הוראות

1
מוסיפים את מיסו לקערה קטנה, מוסיפים מים לקערה-1 או 2 כפות בכל פעם עד עקביות סמיך, אבל עדיין מושגת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים את הבס ואת זיגוג מיסו כוס ½ בשקית zip-lock. מעיל את הדגים באופן שווה עם זיגוג, לאטום את התיק במקרר לפחות 4 שעות או עד 24 שעות.ממש לפני בישול הדגים, בקערה, מערבבים יחד את המלפפון, צנון, בצל ירוק, ¼ כוס חומץ אורז ו 1 כף סוכר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
SeabassSeabass
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים מחבת גריל משומנת קלות על חום בינוני גבוה עד כמעט עישון.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
4
הסר את הדג מן המרינדה, לתת לטפטף עודף מעל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מניחים את הדגים במחבת הגריל, ומבשלים כ 2 דקות עד סימני גריל נחמד מושגת, להפוך את הדגים 90 מעלות ומבשלים באותו צד עוד 2 עד 3 דקות. הפוך את הדג וחזור על ההליך, בישול עד הדג הוא רק מבושל דרך, אבל לא לבשל יתר על המידה.בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא יחד את הנותרים 2 כפות זיגוג מיסו, מירין, נשאר חומץ כוס¼, נשאר סוכר כף, רוטב סויה ורוטב חם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
לחמם ווק על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
להוסיף על 1 כף שמן, ציפוי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מוסיפים אפונה שלג, שעועית ארוכה edamame ומבשלים משליך לעתים קרובות עד אל דנטה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
9
הוסף את מיסו שמורות, מירין, תערובת חומץ. לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסומיסו
10
מגישים את השעועית על גבי האורז והדגים על גבי הכל.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
11
מקשטים עם ג ' ינג ' ר כבוש יורה אפונה מתוק אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
אפונה יורהאפונה יורה
12
מגישים את המלפפון הרים וצנון בצד.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.