תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס ים עם ירקות במרינדה. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 697 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פילה בס מפוספס, צלפים, טימין sprig, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: בס ים מיסו-במרינדה, בס ים מיסו-מושרה של מקדוויט, ו בס פסים אסיאתי במרינדה.
הוראות
1
עגבניה הליבה לחתוך x רדוד בתחתית, ואז blanch במים רותחים 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מעבירים עם כפית מחוררת לאמבט קרח כדי להפסיק לבשל. שמור על מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
הרם את עגבניות (מילואים אמבט קרח), ולאחר מכן לקלף, זרע, וקוביות. שים בקערה עם שום, בזיליקום, טימין, זיתים, צלפים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®
בלילת לחם תירס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
סלרי בלאנש, שומר וקישואים במים רותחים 30 שניות, ולאחר מכן לנקז ולהעביר לאמבט קרח. כאשר ירקות הם צונן, לנקז ומערבבים לתוך תערובת עגבניות.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוט
5
מבשלים פלפלים ובצל ב 2 כפות שמן במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לערבב לתוך ירקות יחד עם זעפרן מספיק שמן שנותר לכסות (כ 2 כוסות). להשרות, מכוסה ומקורר, 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
זעפרן
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים דגים, צד העור למעלה, במחבת אפייה רדודה להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מפזרים מלח ים ו 1/4 פלפל כפית, ואז לטפטף עם קצת שמן. דג צלוי עד שזה עתה מבושל דרך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריט
דַק-
4
בינתיים, חצי חם בעדינות של תערובת ירקות ומערבבים לימון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5
מגישים דגים מעוטרים בירקות ומפוזרים עם עירית ומלח ים גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ממתק תמנון בריט
6
הערה של טבחים:שאריות ירקות יכולות להצטנן עד 3 ימים ומוגשות על פסטה או סלט או עם ביצים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.