תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס ים עם ירקות במרינדה. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 697 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פילה בס מפוספס, צלפים, טימין sprig, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: בס ים מיסו-במרינדה, בס ים מיסו-מושרה של מקדוויט, ו בס פסים אסיאתי במרינדה.
הוראות
1
עגבניה הליבה לחתוך x רדוד בתחתית, ואז blanch במים רותחים 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
2
מעבירים עם כפית מחוררת לאמבט קרח כדי להפסיק לבשל. שמור על מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
הרם את עגבניות (מילואים אמבט קרח), ולאחר מכן לקלף, זרע, וקוביות. שים בקערה עם שום, בזיליקום, טימין, זיתים, צלפים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירס
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
סלרי בלאנש, שומר וקישואים במים רותחים 30 שניות, ולאחר מכן לנקז ולהעביר לאמבט קרח. כאשר ירקות הם צונן, לנקז ומערבבים לתוך תערובת עגבניות.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
5
מבשלים פלפלים ובצל ב 2 כפות שמן במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לערבב לתוך ירקות יחד עם זעפרן מספיק שמן שנותר לכסות (כ 2 כוסות). להשרות, מכוסה ומקורר, 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
זעפרן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.