תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס ים עם ירקות במרינדה. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 697 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פילה בס מפוספס, צלפים, טימין sprig, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: בס ים מיסו-במרינדה, בס ים מיסו-מושרה של מקדוויט, ו בס פסים אסיאתי במרינדה.
הוראות
1
עגבניה הליבה לחתוך x רדוד בתחתית, ואז blanch במים רותחים 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2
מעבירים עם כפית מחוררת לאמבט קרח כדי להפסיק לבשל. שמור על מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
הרם את עגבניות (מילואים אמבט קרח), ולאחר מכן לקלף, זרע, וקוביות. שים בקערה עם שום, בזיליקום, טימין, זיתים, צלפים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
בלילת לחם תירס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
סלרי בלאנש, שומר וקישואים במים רותחים 30 שניות, ולאחר מכן לנקז ולהעביר לאמבט קרח. כאשר ירקות הם צונן, לנקז ומערבבים לתוך תערובת עגבניות.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
התזה של ורמוט
5
מבשלים פלפלים ובצל ב 2 כפות שמן במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לערבב לתוך ירקות יחד עם זעפרן מספיק שמן שנותר לכסות (כ 2 כוסות). להשרות, מכוסה ומקורר, 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
זעפרן
טורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
1
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
שים דגים, צד העור למעלה, במחבת אפייה רדודה להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
מפזרים מלח ים ו 1/4 פלפל כפית, ואז לטפטף עם קצת שמן. דג צלוי עד שזה עתה מבושל דרך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ממתק תמנון בריט
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
בינתיים, חצי חם בעדינות של תערובת ירקות ומערבבים לימון.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5
מגישים דגים מעוטרים בירקות ומפוזרים עם עירית ומלח ים גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גס
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ממתק תמנון בריט
6
הערה של טבחים:שאריות ירקות יכולות להצטנן עד 3 ימים ומוגשות על פסטה או סלט או עם ביצים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.