קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

בס ים עם שומר, עגבניות וכתום

בס ים עם שומר, עגבניות וכתום
אם יש לכם עגבניות, פטרוזיליה שטוחה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. וזה טוב. מתכונים דומים: בס ים עם שומר, עגבניות וכתום, בס עם פסים בגוון כתום ושומר צלוי, ו בס לבן עם תפוז-שומר רליש.

הוראות

1
במחבת גדולה ועמוקה מחממים 2 כפיות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את שומר, בצל וסלרי, מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, כ -10 דקות. לחשוף ולבשל, ערבוב, עד הירקות משחימים קלות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
סלריסלרי
שומרשומר
בצלבצל
3
מוסיפים את העגבניות, היין, 3/4 כפית של גרידת התפוז, הזעפרן והפלפל האדום הכתוש ומבשלים על חום גבוה עד שהנוזל התאדה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
גרידה כתומהגרידה כתומה
עגבנייהעגבנייה
זעפרןזעפרן
ייןיין
4
מוסיפים את מיצי העגבניות, מתבלים במלח ומביאים לרתיחה. מסדרים את פילה הדגים ברוטב בשכבה אחת ומתבלים במלח. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד הדג הוא אטום לאורך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
עגבנייהעגבנייה
רוטברוטב
מלחמלח
5
מערבבים את הפטרוזיליה עם בריכות שומר ואת 1 כפית שמן זית הנותרים 1/4 גרידת תפוז כפית; מתבלים במלח. כפית את הדגים והרוטב על צלחות מחוממות, מפזרים את תערובת הפטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
שמן זיתשמן זית
פטרוזיליהפטרוזיליה
שומרשומר
רוטברוטב
דגיםדגים
מלחמלח
6
הערות: מנה אחת-קלוריות 254 קק " ל, סך שומן 1 gm, שומן רווי 4 gm, חלבון 34 gm, פחמימות 13 gm

ציוד

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.