קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

בס ים פיסטוק עם סלט סרטנים

בס ים פיסטוק עם סלט סרטנים
אם יש לכם רוטב קוקוס, fleur de sel, פילה בס ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס ים פריך מחבת עם חמאת פיסטוק, בס ים שחור עם תירס וסרטן גוש ג'מבו לטגן, ו קציצות סרטן עם פיסטוק-חמאת אבוקדו.

הוראות

1
שעועית ים blanch טיפים בסיר קטן של מים מלוחים רותחים 30 שניות, ולאחר מכן לנקז מסננת ו טפיחה יבש.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
שמור 1/4 כוס שעועית הים טיפים לקישוט, ולאחר מכן מערבבים יחד טיפים הנותרים עם סרטן ובצל ירוק. מערבבים יחד מיץ ליים ואבקת קארי בקערה קטנה, ואז לשפוך על סרטן ולזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1
חותכים פילה בס 1 במחצית לרוחב (כל חתיכה צריכה למדוד על 4 על ידי 3 אינץ'). העונה עור הצדדים של שני החצאים בקלילות עם מלח, ואז ערימת חתיכות, הצדדים עור יחד, כדי ליצור "סטייק."
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מברשת למעלה בנדיבות עם ביצה לבן למעלה באופן שווה עם כ 2 כפות פיסטוקים, לחיצה לדבוק. להרכיב 5 מנות יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
3
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מקפלים 1 גיליון קלף במחצית לרוחב, החל בקצה 1 של קמט, לחתוך את צורת חצי הלב, שמירה על קמט אנכי זמן רב ככל האפשר. פתח את הלב ולסדר על משטח עבודה עם נקודה הקרובה אליך, ואז למקם סטייק דג רק לצד 1 של קמט. מקפלים את החצי השני של הלב על פני דגים כדי לצרף, החל בחלק העליון של קמט, להפוך את הקצוות של קלף בקפלים חופפים, על 1 אינץ ' זה מזה, לחיצה על כל קיפול בתקיפות כמו שאתה הולך, כדי ליצור חותם הדוק. טאק קיפול אחרון מתחת לחבילה ומאובטח עם מהדק נייר. הפוך 5 מנות יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
חום 1 כף שמן צמחי במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לצרוב 2 מנות דגים, החל עם האגוזים למטה, עד האגוזים הם זהובים חיוורים, על 30 שניות (לצפות מקרוב, כמו אגוזים לשרוף בקלות). בזהירות להפוך מנות מעל עם מרית מתכת מחורץ לצרוב עד דגים זהובים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
העברת מנות צרובות, הצדדים אגוז למעלה, עם מרית לתבנית אפייה. צרוב מנות שנותרו באותו אופן, הוספת שמן יותר למחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
אופים מנות עד דגים הוא רק מבושל דרך, על 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בעוד דגים אופים, מחלקים סלט סרטן בין 6 צלחות, סידור במרכז כמו מיטה לדגים.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
חותכים לפתוח כל מנה ראש מברשת קלות (צד אגוז) עם 1 כפית שמן פיסטוק, ואז מפזרים פלר דה sel. בזהירות להעביר דגים עם מרית סלט סרטן, השלכת קלף, ויוצקים רוטב קוקוס סביב דגים.
מרכיבים שתצטרך
שמן פיסטוקשמן פיסטוק
Fleur De SelFleur De Sel
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סרטןסרטן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
מפזרים כל אחד עם טיפים שעועית ים שמורות.
1
* מנות דגים ניתן להרכיב 3 שעות קדימה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 45 דקות לפני הבישול.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

תחת ים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.