בס ים שחור קלוי עם עגבניות וסלט זית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 412 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות, קחו ספריגים אורגנו, פילה בס, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 83% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: בס ים עם עגבניות וסלסה זית שחורה, בס שחור עם רוזמרין חם-ויניגרט זית, ו בס שחור עם רוזמרין חם-ויניגרט זית.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להקציף בשמן. לזרוק עם מרכיבים סלט הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, בעוד דגים צלויים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
1
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע. שמן 1 1/2-ל 2-ליטר gratin או צלחת אפייה רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לשפשף צדדים בשר של דגים עם 2 כפיות שמן (סך הכל) ומתבלים עם 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל (סך הכל). מחלקים את פרוסות הבצל ואת sprigs אורגנו לתוך 2 מנות כריך כל חלק בין 2 פילה, עור הצדדים החוצה. לקשור עם מחרוזת מטבח לרוחב במרווחים 2 אינץ ' ולהעביר לתבנית אפייה. להבקיע עור על גבי בכמה מקומות עם סכין חדה טפטוף עם הנותרים 4 כפיות שמן.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
רול פירות צהוב אחד
3
דג צלוי עד שזה עתה בישל, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
4
חותכים את מחרוזת ולחתוך פילה sandwiched במחצית לרוחב.
5
מגישים עם סלט.
6
הערה ' טבחים: סלט יכול להתבצע 6 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר.
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.