צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? בס עם אורז אפוי ומרק ירקות קוקוס יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %72 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 316 גר' של חלבון, 56 גרם של שומן, וסך הכל 2140 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם jalapeño צ'ילה, עלי בזיליקום, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. מתכונים דומים: מרק קוקוס-ירקות תאילנדי # בגידה, בס מפוספס, ו מרק בס מפוספס מ "המלכוד".
הוראות
1
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הוסף הבא 6 מרכיבים. מכסים ומבשלים עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים חלב קוקוס ו-4 המרכיבים הבאים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים חשפו 1 שעה. מסננים לתוך סיר גדול, לחיצה על מוצקים מסננת. במידת הצורך, מרק מבשלים עד מופחת 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
בינתיים, לבשל קוביות ים בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק במכרז, 6 עד 8 דקות. באמצעות skimmer, להעביר ים קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
Skimmer
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים תפוחי אדמה זהב יוקון לאותו סיר ומבשלים עד רק מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה זהב יוקון
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
6
ניקוז; להוסיף קערה עם ים. לעשות קדימה: מרק ותפוחי אדמה ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב, לכסות בנפרד, ולהירגע.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
להביא מרק קוקוס-גזר להתבשל על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
גב שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
8
מוסיפים את כל תפוחי האדמה המבושלים, אפונה מתוקה, פלפל אדום וגזר. מבשלים עד שכל הירקות רכים, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזיר
1
מניחים קמח בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שלב 1/2 כוס מים וביצה בקערה רדודה אחרת; להקציף להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים panko בקערה רדודה שלישית.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מפזרים חתיכות דגים עם מלח ופלפל. מעיל בקמח, אז תערובת ביצים, אז panko.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ממתק תמנון בריט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
יוצקים מספיק שמן למחבת nonstick גדולה כדי מעיל תחתון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחממים שמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
7
הוסף דגים למחבת. מבשלים עד זהב פריך ופשוט אטום במרכז, על 3 דקות לכל צד.