קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

בס פסים בגראפה נרפא

בס פסים בגראפה נרפא
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם סוכר, שברי שומר מ 1 נורת שומר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. נסו בס מפוספס צלוי עם שומר, עגבניות וזיתים נרפאו בשמן, בס פסים שלם, ו בס פסים עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה, טוסט זרעי שומר על חום מתון עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בואו מגניב.
3
על תבנית אפייה מעוטרת, מורחים את פרוסות הבצל באותה צורה כמו פילה הדגים. למעלה הבצל עם רוב שברי שומר, שומר כמה לקישוט. בקערה קטנה, מערבבים את המלח עם הסוכר וזרעי שומר ומפזרים על בריכות שומר. הניחו את הדג על תערובת הריפוי, צד העור מעלה, ושפכו את הגראפה על הפילה. מכסים בניילון נצמד. מניחים תבנית אפייה על גבי הדגים ומכבידים עליה בפחיות כבדות. מקררים למשך 24 עד 36 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
גרפהגרפה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
תפתח את הדג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מסננים לגרד את תערובת ריפוי; להעביר את הדג ללוח חיתוך, צד העור למטה. בעזרת סכין עם להב דק ומתחילים בקצה הזנב, חותכים דק את הדג באלכסון. הימנע הבשר הכהה ליד העור.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מגישים את הפרוסות על טוסטים טפטף בשמן זית וזרועים קלות עם מלח ים גס ובריכות שומר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס