בס פסים בגריל עם לימון ושומר
בס פסים בגריל עם לימון ושומר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, בריכות שומר, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בס ג'ינג'ר-ולימון-מאודה מפוספס עם סלט שומר, בס פסים ורוטב לימון משומר עם גזר בגריל, ו בס מפוספס שלם עם שומר ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
להקציף הראשון 3 מרכיבים בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל. תניח בצד.
הפוך שלושה 1/2 אינץ ' -חריצים אלכסוניים עמוקים בעור בכל צד של דגים.
מברשת דגים בנדיבות מבפנים ומבחוץ עם שמן שום.
מפזרים דגים בפנים ובחוץ עם מלח גס. חומר חריצים עם חצי מצחי שומר.
מניחים את שאר בריכות שומר בתוך דגים.
מניחים דגים בסל צלייה. דג עליון עם פרוסות לימון, חופף מעט. סגור סל צליה (דגים פרוסות לימון צריך להיות מאובטח על ידי סל). גריל דגים עד מבושל דרך, על 10 דקות לכל צד.
הסר דגים עם פרוסות לימון מסל בזהירות להעביר מגש.