בס פסים בפפילוט
עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בס פסים פראי en Papillote, פפיון של בס פסים עם עשבי תיבול ואיולי מהיר, ו בס ים ב Papillote.
הוראות
שלב ראשון 7 מרכיבים, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל שחור בקערה קטנה. זרוק בעדינות.
חותכים 4 (24 אינץ') אורכים של נייר קלף. מקפלים כל אחד לשניים; לפתוח כל אחד.
מקום 1 פילה ליד לקפל על כל אחד.
מפזרים פילה עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. למעלה כל אחד באופן שווה עם תערובת ירקות, גבינת פטה, ומיץ לימון.
קיפול נייר; חותם קצוות עם קפלים צרים.
מניחים מנות על גיליונות אפייה.
אופים ב 500 במשך 10 דקות או עד נפוח משחימים קלות.
מקום על צלחות; לחתוך פתוח.
הערה: ניתן להשתמש בנייר אלומיניום במקום נייר קלף.
מרכיבים
591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
רצועות פלפל אדום0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
פלפל שחור טחון טרי, מחולק2קרום: פירורי קרקר גרהם
גבינת פטה מתפוררת1גבינת פרמזן מגוררת
פטרוזיליה טרייה קצוצה4לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
מיץ לימון טרי1גבינת פרמזן מגוררת
סטייקים של ניו יורק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
אורגנו טרי קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בצל אדום פרוס1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
מלח, מחולק680פלפל האבנרו
פילה בס פסים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עגבניות צהובות חתוכות לקוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
רצועות קישואים