בס פסים בפפילוט
עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בס פסים פראי en Papillote, פפיון של בס פסים עם עשבי תיבול ואיולי מהיר, ו בס ים ב Papillote.
הוראות
שלב ראשון 7 מרכיבים, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל שחור בקערה קטנה. זרוק בעדינות.
חותכים 4 (24 אינץ') אורכים של נייר קלף. מקפלים כל אחד לשניים; לפתוח כל אחד.
מקום 1 פילה ליד לקפל על כל אחד.
מפזרים פילה עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. למעלה כל אחד באופן שווה עם תערובת ירקות, גבינת פטה, ומיץ לימון.
קיפול נייר; חותם קצוות עם קפלים צרים.
מניחים מנות על גיליונות אפייה.
אופים ב 500 במשך 10 דקות או עד נפוח משחימים קלות.
מקום על צלחות; לחתוך פתוח.
הערה: ניתן להשתמש בנייר אלומיניום במקום נייר קלף.