קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

בס שחור מעושן

בס שחור מעושן
בס שחור מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, שקיות מכולת נייר חום, בס ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: תה אדום מעושן בס ים עם שזיפים קינמון Caramelized, בגריל תפוח מעושן בס פסים, ו בס שחור שלם צלוי.

הוראות

1
הסר מתלה גריל העליון מ גריל (מתלה תחתון עבור גחלים) ופתחי אוורור פתוחים בתחתית הגריל. פחם קל במתנע ארובה ולתת לשרוף 10 דקות. בזהירות לשפוך גחלים חמים באופן שווה על פני 2 צדדים מנוגדים של מתלה תחתון, עוזב ללא גחלים שוקת באמצע המדף התחתון. בזהירות לשפוך הנותרים (unlit) פחם מעל גחלים מוארים, בנקאות אותם לצדדים כדי לשמור על שוקת באמצע.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
בואו גחלים לשרוף, חשוף, עד smoldering (גחלים יהפכו מלבן לאפור), על 1 שעה.
3
מחסנית פתחה שקיות נייר על משטח עבודה, ואז מחסנית הקצב-גיליונות נייר על גבי. הפעל מחסנית כך צד ארוך של נייר הוא קרוב אליך.
1
מערבבים יחד מלח, פלפל, כוסברה, שום, בצל ירוק ושמן בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
יש לשטוף דגים להתייבש, ולאחר מכן לחתוך 3 חתכים אלכסוניים משני צדי כל דג. במידת הצורך, לקצץ זנבות כך שכל דג הוא לא יותר מ 13 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
סדר דגים שטוח לאורך, זה לצד זה (ראש לזנב) באמצע גיליון העליון של נייר הקצב מוערמים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
לסחוט מיץ ליים על שני הצדדים של דגים, ואז לשפשף דגים בכל רחבי עם תערובת כוסברה, להיות בטוח לשפשף תערובת לתוך חתכים בכל רחבי חללים פנימיים.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
5
לעטוף דגים בגיליון העליון של נייר קצבים, חופפים קצוות ארוכים, ואז קיפול הקצוות מעל דגים. הפוך את החבילה כדי לעזור לשמור על סגור, ולאחר מכן לעטוף בגיליון השני של נייר הקצב באותו אופן. הפוך את החבילה שוב. המשך לעטוף ולהפוך דגים בנייר הקצב ולאחר מכן גיליונות שקית חומה, גיליון 1 בכל פעם. טאק סוף קצר של כמה הסדינים האחרונים בתוך הקצוות של החבילה כדי לסגור.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
כאשר גחלים מוכנים, למלא כיור עם מים לטבול חבילת דגים במשך 1 דקה להשרות לחלוטין, ולאחר מכן להעביר תבנית אפייה רדודה. לובש כפפות מגן, להעביר חבילת דגים כדי שוקת גחלים, הגדרת פאן בצד. את חפירה גחלים בוערות מהצדדים על החבילה באמצעות מריות, קובר אותו כמו גם אפשרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
לבשל דגים 30 דקות. (חלק מהנייר יישרף. אם להבות נייר, לכסות גריל בקצרה.)
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
לבישת כפפות ושימוש בשתי מריות, בזהירות לחשוף חבילה (לכבות כל להבות עם מים במידת הצורך) ולהעביר לתבנית אפייה. פתח חבילה (השתמש במספריים במידת הצורך) ודג פילה על מגש חם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מספריים מטבחמספריים מטבח
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
מגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
10
טבחים 'הערות: אם אתה לא יכול למצוא נייר קצב, אתה יכול להחליף 2 שקיות נייר חומות גדולות, נפתח שטוח (לפחות 37 על ידי 17 אינץ'). אתה יכול גם לעשות את המתכון הזה עם 1 (4 - כדי 5-lb) בס שחור שלם או בס ים. קוק החבילה 10 דקות לאינץ ' של עובי החבילה הכולל.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.