בס שחור כולו קלוי הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1418 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 88 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן זית, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב עשבי תיבול טריים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם לבנדר אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: בס ים שחור קלוי עם סלט עגבניות וזיתים, בס שחור קלוי עם סיידר תפוחים-רוטב קייל, ו בס שחור מעושן.
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. לשטוף את הדגים להתייבש ביסודיות עם מגבת נייר. ציון כל צד של הדג 3 עד 4 פעמים על הטיה, על 1/2 אינץ עמוק.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
תנור
2
שלב את הפטרוזיליה, טרגון ו טימין לתוך 1 חבורה גדולה עם הגבעולים המחוברים, ולהפריד את שליש של החבורה. דק קוצצים את המופרדים, חבורה קטנה יותר.
מרכיבים שתצטרך
טרגון
פטרוזיליה
טימין
3
מערבבים עם רבע של פרוסות שומר, שליש של fronds, שום צלפים ו 2 של פרוסות לימון, מה שהופך סוג של מרינדה הדר הרבי.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
צלפים
שומר
שום
לימון
4
מערבבים את תערובת עשבי תיבול קצוצים עם שמן זית ולשפשף את התערובת בתוך ומחוץ לדגים, כמו גם בתוך החריצים. זה יאפשר טעמי הדר הרבי לחדור דרך הדגים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
דגים
לשפשף תיבול יבש
5
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
6
מניחים חצי עשבי תיבול הנותרים, שומר, פרוסות לימון, שום צלפים במיטה על החלק התחתון של מחבת צלייה ואת החצי השני בתוך חלל הדג.
מרכיבים שתצטרך
צלפים
שומר
שום
עשבי תיבול
לימון
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
7
מניחים את הדג במחבת צלייה. באופן שווה להפיץ את היין ואת טפיחות חמאה במחבת, ומניחים בתנור. היין יעזור לשמור על הדגים לחים ולעזור קיטור זה, כמו גם ביצוע רוטב נהדר עם החמאה. צלוי עד הדג מבושל דרך, או עד העור הוא פריך והדגים הוא flaky, 25 עד 30 דקות. מעבירים בזהירות את הדג למגש עם מיטת הקוסקוס הישראלי (היזהר, הדג רך ויכול להישבר).
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס ישראלי
חמאה
רוטב
דגים
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
8
יוצקים את הרוטב מהמחבת על הדגים ופילה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
להביא 3 כוסות מים מומלחים לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
10
הוסף את הקוסקוס, לכסות ולהסיר מהחום. אפשר לקוסקוס לשבת עד שהמים נספגים, 8 עד 10 דקות. מערבבים את דומדמניות, עשבי תיבול טריים, גרידת לימון ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים מעט שמן זית לפני ההגשה.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אן איימי פינו גרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.