בסוף הקציר ריזלינג סורבה עם פירות יער
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: טארט אגס כפרי עם ריזלינג קציר מאוחר, לינגוויני קציר בסוף הקיץ, ו בטן חזיר צלויה עם אפרסקים מאוחרים וארוגולה.
הוראות
כדי להכין סורבה, לשלב הראשון 4 מרכיבים בסיר קטן על חום בינוני; לבשל 3 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב מדי פעם. להגדיל את החום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. לבשל 30 שניות.
יוצקים תערובת לתוך קערה; מגניב. כיסוי וצינה 1 שעה.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית סורבה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 2 שעות או עד המשרד.
כדי להכין פירות יער, לשלב אוכמניות ושאר החומרים; לזרוק בעדינות. כיסוי וצינה.
מגישים סורבה עם פירות יער.