ייתכן שבסטלה מרוקאית היא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 676 קלוריות. מתאים ל-7 מנות. גשו לסופר וקנו קינמון, בצל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אבקת הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות אגוזי לוז עם אגוזי לוז קרם חמאה כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר Tenderloin עם אגסים מוקפצים תפוחי אדמה מתוקים Stellan Artois Cidre, לשפשף מרוקאי, ו פשטידת עוף מרוקאית.
הוראות
1
מחממים שמן זית במחבת, ואז מוסיפים בצל, חתיכות עוף, פטרוזיליה, כוסברה, פלפל שחור, זעפרן, זנגביל, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן ומלח.מערבבים היטב ומוסיפים 2 כוסות מים.מכסים במכסה ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סטייקים של ניו יורק
3 כפות שמן צמחי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/4 כוס שומן חזיר
זעפרן
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר את העוף מן המחבת ולהניח בצד.אפשר לרוטב להתקרר מעט ואז מוסיפים את הביצים המוכות לרוטב במחבת.מבשלים את הביצים עם רוטב ערבוב ללא הרף כך ביצים לא מקל.כאשר ביצים מבושלות, להסיר את המחבת מהחום ולנקז את הביצים היטב במסננת.שים את הביצים בצד כדי להתקרר.פתח את הפילו ולכסות במגבת לחה כך שזה לא יתייבש.קח 8-10 אינץ עגול תבנית אפייה / צלחת לכסות בנדיבות עם חמאה.בעדינות רבה, מורחים 5 יריעות של בצק פילו לסירוגין צלב על המחבת, משאיר קצת בצק פילו עטוף סביב הקצוות של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
הוסף גיליון נוסף של פילו רסק באמצע המחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים יחד את 1/2 כפית קינמון & 1/2 כפית סוכר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים חלק מסוכר הקינמון מסביב לפילו.לאחר מכן, להוסיף 1/2 של שקדים מרוסקים קלויים.מכסים עם 3 שכבות נוספות של פילו ויוצקים על 1/2 של הביצים עם מחצית העוף.מכסים שוב עם 3 שכבות של פילו ומפזרים עם סוכר קינמון ושקדים הנותרים.מכסים עם 3 שכבות של פילו ויוצקים על שאר הביצים ואת העוף.מכסים עם 2 שכבות של פילו מעוך ולסגור את הקצוות עטוף בעדינות רבה כמו ורד, בלי לדחוף, זה צריך להיות רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמון
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
יוצקים את החמאה המומסת על הפילו ואופים בתנור 350 מעלות שחומם מראש במשך כ -10 עד 15 דקות, עד חום זהוב.הפוך את המחבת על מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מערבבים יחד קינמון וסוכר הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
מקשטים עם אבקת סוכר ולעשות עיצוב עם תערובת של קינמון וסוכר אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה