בסטלה מרוקאית
ייתכן שבסטלה מרוקאית היא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 676 קלוריות. מתאים ל-7 מנות. גשו לסופר וקנו קינמון, בצל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אבקת הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות אגוזי לוז עם אגוזי לוז קרם חמאה כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר Tenderloin עם אגסים מוקפצים תפוחי אדמה מתוקים Stellan Artois Cidre, לשפשף מרוקאי, ו פשטידת עוף מרוקאית.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת, ואז מוסיפים בצל, חתיכות עוף, פטרוזיליה, כוסברה, פלפל שחור, זעפרן, זנגביל, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן ומלח.מערבבים היטב ומוסיפים 2 כוסות מים.מכסים במכסה ומבשלים 20 דקות.
הסר את העוף מן המחבת ולהניח בצד.אפשר לרוטב להתקרר מעט ואז מוסיפים את הביצים המוכות לרוטב במחבת.מבשלים את הביצים עם רוטב ערבוב ללא הרף כך ביצים לא מקל.כאשר ביצים מבושלות, להסיר את המחבת מהחום ולנקז את הביצים היטב במסננת.שים את הביצים בצד כדי להתקרר.פתח את הפילו ולכסות במגבת לחה כך שזה לא יתייבש.קח 8-10 אינץ עגול תבנית אפייה / צלחת לכסות בנדיבות עם חמאה.בעדינות רבה, מורחים 5 יריעות של בצק פילו לסירוגין צלב על המחבת, משאיר קצת בצק פילו עטוף סביב הקצוות של המחבת.
הוסף גיליון נוסף של פילו רסק באמצע המחבת.
מערבבים יחד את 1/2 כפית קינמון & 1/2 כפית סוכר בקערה קטנה.
יוצקים חלק מסוכר הקינמון מסביב לפילו.לאחר מכן, להוסיף 1/2 של שקדים מרוסקים קלויים.מכסים עם 3 שכבות נוספות של פילו ויוצקים על 1/2 של הביצים עם מחצית העוף.מכסים שוב עם 3 שכבות של פילו ומפזרים עם סוכר קינמון ושקדים הנותרים.מכסים עם 3 שכבות של פילו ויוצקים על שאר הביצים ואת העוף.מכסים עם 2 שכבות של פילו מעוך ולסגור את הקצוות עטוף בעדינות רבה כמו ורד, בלי לדחוף, זה צריך להיות רך מאוד.
יוצקים את החמאה המומסת על הפילו ואופים בתנור 350 מעלות שחומם מראש במשך כ -10 עד 15 דקות, עד חום זהוב.הפוך את המחבת על מגש גדול.
מערבבים יחד קינמון וסוכר הנותרים.
מקשטים עם אבקת סוכר ולעשות עיצוב עם תערובת של קינמון וסוכר אם תרצה.