בצל אביב פודינג לחם גבינת עיזים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 555 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך שמנת, ביצים, יומן של גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סופלה גבינת עיזים, בצל אביב ופטרוזיליה, גבינת עיזים, בצל אביב וטארט אגוזי לוז, ו לחם בקרמל בצל וגבינת עיזים.
הוראות
מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך 10 דקות, או עד הזהב.
במחבת גדולה, להמיס את החמאה על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הבצל הירוק ושום ומבשלים, ערבוב עד הבצל הירוק הם פריך במכרז, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים עם שמנת כבדה ושמנת חמוצה. בעדינות לקפל את קוביות הלחם, בצל ירוק, בזיליקום וחצי גבינת עיזים. מתבלים במלח ופלפל.
בואו לעמוד עד שכל הנוזל נספג, כ -30 דקות.
מעבירים את פודינג הלחם לתבנית אפייה בגודל 12 על 8 על 2 אינץ'.
מפזרים את גבינת עיזים הנותרים על גבי. מניחים את תבנית האפייה במחבת צלייה ומוסיפים מספיק מים חמים למחבת כדי להגיע לחצי הדרך במעלה צלחת האפייה.
אופים במשך 40 דקות, או עד הפודינג מוגדר ואת החלק העליון הוא חום זהוב.