בצל אפוי ממולא ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בצל אפוי ממולא ירקות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רצועות בייקון, מרק בשר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: בצל ממולא אפוי, בצל ממולא אפוי, ו בצל מתוק ממולא אפוי.
הוראות
תחתוך 1/2. את החלק העליון של כל בצל; לקצץ התחתון כך בצל יושב שטוח. סקופ החוצה מרכז, עוזב 1/2-in. של. קוצצים בצל שנותר; להפריש 1/2 כוס (להשליך את הבצל שנותר או לשמור לשימוש אחר).
מניחים קליפות בצל בתנור הולנדי ומכסים במים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים במשך 8-10 דקות.
בינתיים, במחבת גדולה, לבשל בייקון מעל חום בינוני עד פריך.
הסר מגבות נייר; ניקוז, הזמנת 1 כפית טפטוף. באותו מחבת, לטגן את הבצל הקצוץ, גזר ופלפל אדום בטפטופים במשך 8 דקות או עד למכרז.
הסר מהחום; מערבבים את פירורי הלחם, פטרוזיליה, חמאה, מלח, פלפל ובייקון שמורות.
מסננים פגזי בצל; ממלאים כל אחד עם תערובת ירקות על 1/3 כוס.
מקום ב3-qt רדוד ungreased. צלחת אפייה.
יוצקים מרק על בצל. מכסים ואופים ב 350° במשך 45-50 דקות או עד מחומם דרך.