בצל בלסמי מזוגג מתוק חמוץ
בצל בלסמי מזוגג מתוק חמוץ עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 563 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קורנית, מלח, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. נסו בצל מתוק בגריל בזיגוג בלסמי, Cipollini עם זיגוג בלסמי, ו Spareribs עם ציפוי בלסמי חמוץ-מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף את הבצל, עוזב ושטיפת כל שורש אתה עלול למצוא.
במחבת 12 to14 אינץ ' לטחון מעל להבה גבוהה בינונית, חום שמן זית בתולה עד רק עישון.
מוסיפים חמאה ומבשלים עד שהקצף שוכך.
מוסיפים בצל וקמח עד חום זהוב בהיר מכל הצדדים, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים סוכר, חומץ, רוטב עגבניות ומים ומביאים לרתיחה. מבשלים בצל חשוף, עד רק אל דנטה, על 10 דקות. אם הנוזל מתפזר מהר מדי, להוסיף יותר מים, כוס 1/4 בכל פעם, להבין כי זה חיוני לא לבשל את הבצל. הרוטב צריך רק לדבוק בבצל.
הסר מחבת סאוט לצלחת כלי חרס ולהחזיק במקום חם, או לאפשר להתקרר אם אתה משרת אותם מאוחר יותר או כמו antipasto.
מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית על חום בינוני עד שקוף, אבל לא חום (כ 10 דקות).
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר.
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום רק מבעבע, ערבוב מדי פעם במשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. הרוטב יכול להיות בקירור עד שבוע אחד או קפוא עד 6 חודשים.