בצל בלסמי מזוגג מתוק חמוץ עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 563 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קורנית, מלח, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. נסו בצל מתוק בגריל בזיגוג בלסמי, Cipollini עם זיגוג בלסמי, ו Spareribs עם ציפוי בלסמי חמוץ-מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקלף את הבצל, עוזב ושטיפת כל שורש אתה עלול למצוא.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
2
במחבת 12 to14 אינץ ' לטחון מעל להבה גבוהה בינונית, חום שמן זית בתולה עד רק עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים חמאה ומבשלים עד שהקצף שוכך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4
מוסיפים בצל וקמח עד חום זהוב בהיר מכל הצדדים, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים סוכר, חומץ, רוטב עגבניות ומים ומביאים לרתיחה. מבשלים בצל חשוף, עד רק אל דנטה, על 10 דקות. אם הנוזל מתפזר מהר מדי, להוסיף יותר מים, כוס 1/4 בכל פעם, להבין כי זה חיוני לא לבשל את הבצל. הרוטב צריך רק לדבוק בבצל.