בצל, גבינה וטארט בייקון
בצל, גבינה וטארט בייקון דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קצפת, חמאה, קיצור ירקות מוצק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: בצל, גבינה וטארט בייקון, בצל גבינה בייקון טארט, ו בצל וטארט בייקון.
הוראות
מוסיפים חמאה וקיצור; באמצעות / כיבוי פונה, לחתוך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים 2 כפות מי קרח ומעבדים עד ליצירת גושים לחים, מוסיפים עוד מי קרח על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 1 שעה.
מרדדים בצק על משטח עבודה מקומח קלות לסיבוב 11 אינץ'.
העברה למחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לחץ על הבצק על הצדדים התחתון ומעלה של המחבת. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. להקפיא 10 דקות. קרום קו עם נייר; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים עד הקרום מוגדר מבושל חלקית דרך, כ 15 דקות יותר. קרום מגניב בעת ביצוע מילוי. לשמור על טמפרטורת התנור.
בייקון Sauté במחבת בינונית מעל חום בינוני עד פריך, על 4 דקות.
מעבירים בייקון למגבות נייר לניקוז.
מוסיפים בצל וקורט של סוכר לטפטוף במחבת ו sauté עד בצל הוא חום זהוב עמוק, על 20 דקות.
קרם, ביצה, חלמון ביצה, פלפל, מלח ואגוז מוסקט בקערה קטנה להתמזג.
מורחים בצל על החלק התחתון של קרום אפוי; מפזרים בייקון מעל, ואז גבינה.
אופים עד טארט הוא נפוח ומילוי מוגדר, על 25 דקות. טארט מגניב על מתלה 10 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.