קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

בצל וידליה בגריל עם חמאת בייקון

בצל וידליה בגריל עם חמאת בייקון
בצל וידאלי בגריל עם חמאת בייקון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. לכו לחנות וקנו בייקון, חמאה, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. נסו מנגל רך-Shell סרטנים עם בצל וידאלי בגריל, סטייק עין-צלעות עם בצל וידאלי, ו בצל וידאלי אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: רדיד אלומיניום חובה כבדה
3
מחממים גריל לחום בינוני.
4
חותכים בצל העליון "backtail" כך בצל יכול לשבת שטוח. לקלף את הבצל. באמצעות סכין חניה לחתוך צורה חלולה דמוי חרוט למרכז הבצל לוודא שלא ללכת את כל הדרך לתחתית. מלח ופלפל לחלל.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים בצל על ריבועים בודדים של רדיד אלומיניום חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את החמאה, בייקון, גבינה כחולה ותימין לקערה ומערבבים עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים גושים גדולים של החמאה לכל חלל של הבצל. מקפלים את רדיד אלומיניום בכל רחבי הבצל, איסוף בחלק העליון איטום כדי ליצור אוהל.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים על הגריל על חום ישיר לכסות את הגריל. מבשלים 30 דקות עד הבצלים רכים.
מרכיבים שתצטרך
9
בואו להתקרר במשך 5 דקות לפני פתיחת חבילת רדיד והגשה.