בצל ופרג לחם מהיר
בצל ופרג לחם מהיר הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו לחם לימון-פרג מהיר, לחם בצל פרג, ו לימון פרג לחם מהיר # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה בתחתית. מעיל מחבת כיכר מתכת 9 על 5 אינץ ' עם חמאה; להפריש.להמיס 3 כפות של החמאה הנמדדת במחבת גדולה על חום בינוני-נמוך עד קצף.
מוסיפים את הבצל, 1/4 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הפך חום זהוב, על 35 עד 40 דקות. מערבבים 4 כפיות של זרעי הפרג, להסיר את המחבת מהחום, ולתת לתערובת להתקרר מעט.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, ונשאר 1 1/4 כפיות מלח יחד בקערה גדולה עד סודה וכל גושים גדולים נשברים; להפריש.ממיסים את 6 כפות הנותרים חמאה. מניחים בצד 1 כף עבור טפטוף על גבי הלחם.
מניחים את 5 כפות הנותרים בקערה בינונית ומוסיפים את החלב, הביצה, ואת תערובת בצל–פרג שמורות.
מקציפים עד שהביצה נשברת והתערובת משולבת באופן שווה.
מוסיפים את תערובת החלב לתערובת הקמח ומערבבים עד רק בשילוב (לא overmix). הבלילה תהיה עבה מאוד.באמצעות מרית גומי, לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן, דוחף אותו לתוך הפינות להחליק את החלק העליון.
טפטוף את החמאה השמורה מעל החלק העליון של הלחם. מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/2 זרעי פרג כפית.
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז הלחם יוצא נקי, כ -50 דקות.
מניחים את המחבת על מתלה תיל להתקרר במשך 15 דקות. הפעל סכין סביב היקף הלחם ולהפוך אותו על המדף.
תן לזה להתקרר לפחות 30 דקות יותר לפני חיתוך.