בצל כבוש אנגלי מסורתי
בצל כבוש אנגלי מסורתי עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 148 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו בצלי פנינה, פלפלים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. נסו ארוחת ליל כל הקדושים אנגלית מסורתית-Mash O ' תשע מיני, עוגת שרי אנגלית מסורתית-אך ורק למבוגרים!, ו פשטידות פיקניק בקר ותפוחי אדמה אנגלי מסורתי-Pasties (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבצלים הקלופים בקערה זכוכית או קרמיקה לכסות עם מים קרים.
מסננים את המים לסיר ומערבבים במלח. מביאים רק לרתיחה, כך שהמלח מתמוסס, ואז מתקררים מעט ושופכים על הבצל. מכסים את הקערה בצלחת כבדה כדי שכל הבצלים יישארו שקועים. השאירו בצל לעמוד במשך 24 שעות.
מדוד את החומץ לסיר. לקשור את התבלין כבישה לתוך בד ולהוסיף לחומץ יחד עם עלי המפרץ. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות.
יש לשטוף את הבצל וללטף אותם יבש.
מוסיפים לסיר עם החומץ. מבשלים במשך 2 עד 3 דקות. ארוז את הבצלים לצנצנות סטריליות ומצקת את המלח עליהם עד שהם מכוסים.
הוסף פלפל צ ' ילה מיובש לכל צנצנת אם אתה רוצה. חותם עם מכסים סטריליים וטבעות ולאחסן במקום חשוך קריר לפחות 6 שבועות לפני הפתיחה.