קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

בצל כבוש-צ'אטני המבורגרים

בצל כבוש-צ'אטני המבורגרים
המתכון חמוץ בצל-צ'אטני המבורגרים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 3 שעות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 493 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו תוספות: טריזים של גבינה, תבלין בצל, מיונז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו המבורגר הודו שמיר עם בצל אדום כבוש ותבלינים סלק, עגבניות בצל צ'אטני אדום-צ' אטני אדום עבור Idli Dosa - קל צ'אטני s, ו המבורגר עוף יווני {עם בצל אדום כבוש ורוטב יוגורט יווני} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה).
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
שלב הראשון 5 מרכיבים בעדינות. מערבבים בצל וצ ' אטני מנגו לתוך תערובת בשר. תערובת צורה לתוך 6 (5 אינץ') קציצות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אטני מנגוצ ' אטני מנגו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
גריל, מכוסה מכסה גריל, 6 עד 7 דקות בכל צד או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר רושם 17
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מגישים על לחמניות המבורגר תוצרת בית. מעל כל המבורגר עם טריז קטן של גבינה כחולה, ארוגולה, חרדל Dijon דגנים מלאים, ותבלינים בצל אדום.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' ון מחיטה מלאהחרדל דיז ' ון מחיטה מלאה
לחמניית המבורגרלחמניית המבורגר
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)