המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תירס מוקרם עם מרווה מטוגנת, בצל מוקרם, ו בצל מוקרם II.
הוראות
1
לקלף בצל לקצץ מעט בחלק העליון והתחתון. מרתיחים את הבצל בעדינות במים מלוחים עד למכרז (כ -30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה צלחת אפייה רדודה אחת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מטגנים את הפטריות החתוכות בחמאה או במרגרינה. מערבבים בקמח. מערבבים במחצית וחצי או חלב, מלח, מרווה, 1/2 של קליפת לימון וכל מיץ לימון. לבשל, ערבוב על חום בינוני עד רוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחצי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מניחים את הבצל מבושל בתבנית אפייה מוכנה ושופכים את רוטב הפטריות עליהם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מפזרים את החלק העליון עם פטרוזיליה קצוצה, קליפת לימון הנותרים פפריקה לפי הטעם.