בצל מקורמל ופיצה פריך Pancetta
בצל מקורמל ופיצה פריך Pancetta עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פיצה קרום, גבינת פונטינה, גבינת מונטריי ג'ק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פונטינה, קרמל-בצל, פיצה Pancetta, כרוב ניצנים, Pancettan ו Caramelized בצל אדום Crostini, ו בצל מקורמל, פנקטן וגבינת עיזים פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 475°f. גיליון עוגיות ספריי עם ספריי בישול. פרוס בצק על גבי גיליון עוגיות; החל במרכז, לחץ על הבצק לתוך מלבן 15x10 אינץ'.
במחבת nonstick גדולה, לחמם 1 כפית שמן זית על חום בינוני גבוה; מערבבים בפנצ ' טה. לבשל ומערבבים 2 דקות או עד pancetta הוא פריך.
מערבבים בצל, טימין, מלח ופלפל; לבשל ומערבבים על אש בינונית נמוכה 20 דקות או עד בצל הם השחמה, ערבוב לעתים קרובות.
מברשת בצק עם הנותרים 1 1/2 כפיות שמן זית; העליון עם חצי תערובת בצל, כדי בתוך 1/2 אינץ ' של הקצוות.
מפזרים גבינות מעל פיצה ומעל עם תערובת בצל נותרת.
אופים 8 עד 10 דקות או עד הקרום הוא פריך וגבינה במרכז נמס.