בצל מקורמל, פיצה נקניק ובזיליקום עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 555 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. גשו לסופר וקנו נקניק חזיר, עלי בזיליקום, גורגונזולה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מתכון זה מאוכלרשת יש 32 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 42%. מתכונים דומים: בצל מקורמל ופיצה נקניקיות הודו, בצל קרמל ופיצה נקניק עם ארוגולה, ו נקניק איטלקי ופיצה בצל מקורמל.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 475 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מפזרים נייר אפייה כבד (ללא דפנות) עם קמח תירס ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
במחבת גדולה ממיסים 3 כפות שמן זית והחמאה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את הבצל, המלח והפלפל. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה ומקורמלים, כ -20 דקות. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומוסיפים את הנקניקיה. בעזרת כף עץ שוברים את הנקניקיה ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד לבישול כ - 8 דקות. מניחים בצד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
נקניק
בצל
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
6
על משטח עבודה מקומח קלות מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר 13 אינץ 'בעובי של כ -1 / 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
7
מעבירים את הבצק לתבנית האפייה המוכנה ומזלפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
מורחים את תערובת הבצל באופן אחיד על הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
בצק
בצל
9
מפזרים את הגבינה מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
10
אופים עד שהקרום מזהיב והגבינה נמסה, בערך 15 עד 17 דקות.