בצל עוף אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף אפוי בצל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 399 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק בצל, מיונז, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. נסו בצל עוף אפוי, עוף אפוי בצל פריך, ו עוף אפוי בצל פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מערבבים את תערובת המרק ופנקו בקערת ערבוב; להפריש. קו גיליון אפייה עם נייר.
מעיל את חזה העוף בכל רחבי עם מיונז, ולאחר מכן לחץ לתוך תערובת panko.
מניחים את השדיים על תבנית האפייה.
מבשלים את חזה העוף עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ -25 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).