בצלים כבושים
בצלים כבושים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. 170 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לכם חומץ תפוחים, בצל אביב, מלח יםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו בצלים כבושים, בצלים כבושים, ו כריכי בייקון וביצה עם בצל אביב כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
הכן פח אמבט מים רותחים קטן וצנצנת אחת.
לשטוף דק פרוסה גזוז בצל אביב לתוך סיבובים דקים. בסיר קטן, לשלב חומץ, מים, סוכר, מלח, זרעי חרדל, מלח סלרי פתיתי צ ' ילי אדומים. מביאים לרתיחה. לאחר מלח הוא רותח, מוסיפים בצל. מערבבים לשלב ומבשלים עד בצל מחוממים דרך, 2 עד 3 דקות.
הסר סיר מחום ומשפך בצל לתוך צנצנת ליטר מוכן. נגב את השפה, להחיל מכסה וטבעת, ולעבד בפחית אמבט מים רותחים במשך 10 דקות. כאשר הזמן הוא למעלה, להסיר צנצנת מן קנר ולתת לו להתקרר. בדוק כדי להבטיח חותם טוב פעם צנצנת הוא מגניב.
תן פיקלס לנוח לפחות יומיים לפני השימוש. לא נפתח, מלפפון חמוץ זה ישמור עד שנה אחת במקום קריר, חשוך. לאחר הפתיחה, לשמור בקירור ולהשתמש בתוך 2-3 שבועות.