בצק עוגיות טארט קרום
בצק עוגיות קרום עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 111 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-30 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת גלידת חמאת בוטנים עם בצק עוגיות, שוקולד ועוגת אגוזים מעורבבים בקרום עוגיות, ו טארט אפרסק ובלקברי עם שיבולת שועל-קרום עוגיות.
הוראות
מערבבים את הסוכר של השקדים והממתקים בקערה של מעבד מזון ודופק שוב ושוב עד הקרקע דק, על 1 דקה. לא חתיכות שקד גלוי צריך להישאר. השתמש מרית מתכת דקה כדי לגרד את כל התערובת מכוסה בפינה שבה התחתון פוגש את הצד של הקערה.
מוסיפים את הקמח והמלח והדופק כמה פעמים כדי לערבב. (אם לא באמצעות האגוזים, להתחיל כאן ולהוסיף את הסוכר.)
מוסיפים את החמאה והדופק שוב ושוב עד שלא יישארו חתיכות חמאה גלויות.
מוסיפים את החלמונים ואת הוניל ואת הדופק שוב עד הבצק יוצר כדור.
הפוך את הבצק למשטח משוריין והסר בזהירות את הלהב. מחלקים את הבצק ל 2 חתיכות שוות. לעצב כל פיסת בצק לדיסק עבה לעטוף בנפרד בניילון נצמד. מקררים עד חברה, לפחות 1 שעה. ניתן להכין את הבצק כמה ימים מראש ולשמור אותו בקירור, או לעטוף פעמיים להקפיא את חתיכת הבצק השנייה, להפשיר אותו במקרר לילה לפני השימוש.
כדי ליצור קרום טארט, להסיר את אחת חתיכות הבצק מהמקרר ולאפשר לו להתרכך בטמפרטורת חדר מגניב במשך כ 20 דקות, רק עד שהוא רך מספיק כדי להתגלגל בלי פיצוח, אבל עדיין המשרד. פתח אותו והנח אותו על משטח מקומח. השתמש בכף היד שלך כדי ללחוץ עליו לעובי של כ 1/4 אינץ'.
פרחו את משטח העבודה ואת הבצק בעדינות לגלגל את הבצק לדיסק 13 אינץ', הוספת צביטות של קמח מתחת ומעל הבצק לפי הצורך.
מקפלים את הבצק לשניים להחליק את שתי הידיים מתחתיו, כפות כלפי מעלה, ולהעביר אותו למחבת, בשורה את הקפל עם קוטר המחבת. לפתוח את הבצק למחבת. אל תהיה מודאג אם הבצק נסדק או דמעות - אתה יכול ללחוץ אותו בחזרה יחד.
באופן שווה להתאים את הבצק למחבת, לוודא שהוא שטוח נגד הן בתחתית והן בצד של המחבת. חותכים את כל הבצק העודף על שפת המחבת על ידי גלגול עם מערוך או מגרדת אותו עם החלק האחורי של סכין קילוף.
סיים את הקצוות העליונים של הקרום על ידי לחיצה כלפי חוץ על הצד של המחבת עם האגודל ולמטה באותו הזמן בחלק העליון של הקרום עם האצבע המורה שלך.
החלק את מחבת הטארט על גבי גיליון עוגיות, כסה אותה בניילון נצמד והקרר אותה במשך כמה שעות או לילה לפני האפייה.