בצק עלים ועוגיות עגבניות
בצק עלים ועוגיות עגבניות דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 425 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, מאפה מנופח עם חמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בצק עלים ועוגיות עגבניות, בצק עלים ועוגיות עגבניות, ו עוגת בצק עלים שזיפים עוגות.
הוראות
בסיר של מים רותחים, blanch את העגבניות עד העורות מתחילים להתכרבל, 30 שניות; להעביר צלחת ולתת מגניב. לקלף את העגבניות. חצי אותם לרוחב ולסחוט את הזרעים, ואז לחתוך את העגבניות בעובי 1/2 אינץ'.
מפזרים את העגבניות משני הצדדים עם הסוכר ואת העונה עם מלח; להעביר מתלה ולתת ניקוז במשך 30 דקות.
בינתיים, קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד את בצק עלים 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות צלחת עגולה 6 אינץ כתבנית, לגזור ארבעה סיבובים 6 אינץ'.
להעביר את הסיבובים לתבנית אפייה מוכנה להקפיא במשך 5 דקות.
אופים את הסיבובים במשך 20 דקות, עד חום זהוב ונפוח.
ללטף את פרוסות העגבניות יבש עם מגבות נייר.
מפזרים את פחזניות הבצק עם חצי מהגבינה המגורדת ומסדרים את העגבניות החתוכות במעגל במרכז כל סיבוב מאפה, משאיר גבול 1/2 אינץ'. נקדו את העגבניות באופן שווה עם החמאה ומפזרים את הגבינה שנותרה.
אופים את הטארטים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 ואופים במשך 20 דקות יותר, עד המאפה הוא משחי עשיר והעגבניות התכווצו מעט.
תן לעוגות להתקרר לפחות 5 דקות, מקשטים עם בזיליקום ומגישים.