קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות16
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקלתית
מגזין

בצק פאי בסיסי

בצק פאי בסיסי
מאפה פאי בסיסי הוא מתכון ללא מוצרי חלב עם 16 מנות. תמורת 10 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -2 גרם חלבון , 10 גרם שומן , ובסך הכל 151 קלוריות . אדם אחד התרשם ממתכון זה. הוא עובד בצורה הטובה ביותר כקלתית, והוא מוכן תוך כ -20 דקות . מתכון זה מ-Taste of Home דורש קמח, סודה לימון-ליים, מלח וחומר שומן. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון spoonacular משתפר של 0% . מתכונים דומים: קרם בצק שקדים , בצק דני תפוחים וקינמון ,וטארט תפוחים + קרם בצק מתובל + עוגיות חמאה קינמון .

הוראות

1
במעבד מזון, שלבו קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
הוסיפו שומן; כסו ועבדו בפולסים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. תוך כדי עיבוד, הוסיפו בהדרגה סודה לשתייה עד שנוצר בצק כדור. כסו וקיררו למשך שעה או עד שקל לטפל בו.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
3
עבור שתי פאי בעלות בצק יחיד, על משטח מקומח קלות, רדדו חצי מכמות הבצק כך שיתאים לתבנית פאי בקוטר 23 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מעבירים את הבצק לתבנית פאי. חותכים את הבצק עד לעובי של 1.5 ס"מ מעבר לקצה הצלחת; מקפלים את הקצוות. חוזרים על הפעולה עם הבצק הנותר. ממלאים או אופים לפי הוראות המתכון.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
5
לפאי בעל בצק כפול, חלקו את הבצק לשניים כך שחלק אחד יהיה מעט גדול יותר מהשני. על משטח מקומח קלות, רדדו חלק גדול יותר כך שיתאים לתבנית פאי בקוטר 23 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מעבירים את הבצק לתבנית פאי. חותכים את הבצק עד לעומק של 2.5 ס"מ מעבר לקצה הצלחת.
7
הוסף מילוי.
8
לרדד את הבצק הנותר כך שיתאים לחלק העליון של הפאי; להניח מעל המילוי. לחתוך, לאטום ולקפל את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
חותכים חריצים בבצק.
10
אופים לפי הוראות המתכון.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה