קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

בצק פיצה ללא גלוטן

בצק פיצה ללא גלוטן
המתכון ללא גלוטן פיצה בצק יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-2 שעות ו 10 דקות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו עמילן טפיוקה, קמח אורז, לבן ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בצק פיצה ללא גלוטן, בצק פיצה ללא גלוטן, ו בצק פיצה ראש שמן-ביצה ללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: ricer
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
2
מכסים את תפוחי האדמה במים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מזלג מכרז, על 25 דקות; הסר. לאחר תפוחי האדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להסיר את העור ולעבוד את תפוחי האדמה דרך ricer להגדיר מעל קערה גדולה (צריך להיות על 2 כוסות). תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
קערהקערה
סירסיר
3
מערבבים יחד את המים החמים, אגבה ושמרים בכוס מדידה או קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אגבהאגבה
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
קערהקערה
4
בואו לשבת עד שכבה קטנה של קצף מתפתח בחלק העליון, 3 עד 5 דקות. (אם זה לא קורה, להשליך ולנסות שוב עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
5
מוסיפים את תפוחי האדמה, קמח אורז, עמילן טפיוקה ו 3/4 מלח כפית לקערה של מערבל עמדה מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
תפוח אדמהתפוח אדמה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
6
מערבבים על מהירות בינונית עד התערובת משולבת ויוצר ארוחה בסדר, מתפורר. ממשיכים לערבב על בינוני, להוסיף את ביצה לבן ושמן, טפטוף לאט בתערובת השמרים ומערבבים עד הבצק מגיע יחד (זה יהיה מעט דביק). מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד וממוקמים במקום חם עד שהבצק גדל בחצי, כ-1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
בצקבצק
שמריםשמרים
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
7
יוצרים את הבצק לשניים או ארבעה כדורים, לפיצות קטנות או בינוניות, ואז או לבשל אותם לפי הצורך או לעטוף אותם היטב להקפיא עד 1 חודש. להפשיר בצק קפוא בטמפרטורת החדר, ואז לעצב ולבשל.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון