בצק פיצה פרמזן מושלם
בצק פיצה פרמזן מושלם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 796 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, גבינת פרמזן, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. נסו בצק פיצה מושלם, שיעור בישול יום ראשון: בצק פיצה מושלם, ו בצק פאי מושלם (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 4 כוסות קמח, פרמזן, שמרים ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים מים ושמן; מערבבים עד שהתערובת יוצרת בצק רך. ללוש על משטח מקומח קלות 5 דקות. או עד חלק וגמיש, בהדרגה הוספת קמח שנותר.
חותכים בצק ל 4 חתיכות. (כל חתיכה מספיקה לפיצה 12 אינץ'.) לרסס כל חתיכה עם ספריי בישול. אם אתה משתמש מיד, לכסות את המספר הרצוי של חתיכות בצק רופף עם ניילון לעטוף; לתת לעמוד 15 דקות.
מניחים כל פיסת בצק שנותרה בשקית ניילון resealable הקפאה משקל נפרד כי כבר ריססו עם ספריי בישול. שקיות חותם; להכניס למקרר עד 2 ימים או להקפיא עד 3 חודשים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.