קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

בקלאווה

בקלאווה
המתכון בקלאוון מוכן בסביבות 1 שעה ו 5 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. מתאים ל-16 מנות. יש קינוח זה 482 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. אם יש לך בצק פילו, קינמון, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו בקלאווה, בקלאווה, ו בקלאווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
Remove phyllo dough package from freezer and place in the fridge for 24 hours to thaw.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
2
Remove from fridge 1 hour before using.When working with the phyllo dough, only remove the sheets you immediately need, keeping the other sheets covered in plastic wrap, then a damp cloth. Toss together the chopped walnuts and cinnamon. Set aside.Preheat oven to 350 degrees. Thoroughly butter a rectangular baking pan. Make sure the sheets of phyllo will generally fit the pan (if they're a little bigger, that's okay.) If they're much bigger, just trim them with a sharp knife.Butter the top sheet of phyllo with melted butter, then grab it and the unbuttered sheet below it. Set the two sheets in the pan, buttered sheet face down. Press lightly into the pan. Repeat this twice more, so that you have six sheets of phyllo in the pan, three of the sheets buttered.
מרכיבים שתצטרך
(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
Sprinkle on enough walnuts to make a single layer. Butter two sheets of phyllo and place them on top of the walnuts.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4
Add more walnuts, then two more buttered phyllo sheets. Repeat this a couple more times, or until you're out of walnuts. Top with 4 more buttered phyllo sheets, ending with a buttered top.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
5
Cut a diagonal diamond pattern in the baklava using a very sharp knife.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
Bake for 45 minutes, or until the baklava is very golden brown. While the baklava is baking, combine 1 stick of the butter, honey, water, sugar, and vanilla in a saucepan. Bring to a boil, then reduce the heat to low. When you remove the baklava from the oven, drizzle half the saucepan evenly all over the top. Allow it to sit and absorb for a minute, then drizzle on a little more until you think it's thoroughly moistened. You'll likely have some of the honey mixture leftover, which you can drink with a straw. Just kidding.Allow the baklava to cool, uncovered, for several hours. Once cool and sticky and divine, carefully remove them from the pan and serve with coffee (or give as gifts!)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
3 כפות חרדל יבש,3 כפות חרדל יבש,
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שתיית קשיותשתיית קשיות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף