קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

בקלאווה

בקלאווה
המתכון בקלאוון מוכן בסביבות 1 שעה ו 5 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. מתאים ל-16 מנות. יש קינוח זה 482 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. אם יש לך בצק פילו, קינמון, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו בקלאווה, בקלאווה, ו בקלאווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
Remove phyllo dough package from freezer and place in the fridge for 24 hours to thaw.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
2
Remove from fridge 1 hour before using.When working with the phyllo dough, only remove the sheets you immediately need, keeping the other sheets covered in plastic wrap, then a damp cloth. Toss together the chopped walnuts and cinnamon. Set aside.Preheat oven to 350 degrees. Thoroughly butter a rectangular baking pan. Make sure the sheets of phyllo will generally fit the pan (if they're a little bigger, that's okay.) If they're much bigger, just trim them with a sharp knife.Butter the top sheet of phyllo with melted butter, then grab it and the unbuttered sheet below it. Set the two sheets in the pan, buttered sheet face down. Press lightly into the pan. Repeat this twice more, so that you have six sheets of phyllo in the pan, three of the sheets buttered.
מרכיבים שתצטרך
(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
Sprinkle on enough walnuts to make a single layer. Butter two sheets of phyllo and place them on top of the walnuts.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
Add more walnuts, then two more buttered phyllo sheets. Repeat this a couple more times, or until you're out of walnuts. Top with 4 more buttered phyllo sheets, ending with a buttered top.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
5
Cut a diagonal diamond pattern in the baklava using a very sharp knife.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
Bake for 45 minutes, or until the baklava is very golden brown. While the baklava is baking, combine 1 stick of the butter, honey, water, sugar, and vanilla in a saucepan. Bring to a boil, then reduce the heat to low. When you remove the baklava from the oven, drizzle half the saucepan evenly all over the top. Allow it to sit and absorb for a minute, then drizzle on a little more until you think it's thoroughly moistened. You'll likely have some of the honey mixture leftover, which you can drink with a straw. Just kidding.Allow the baklava to cool, uncovered, for several hours. Once cool and sticky and divine, carefully remove them from the pan and serve with coffee (or give as gifts!)
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
10 כוסות מים קרים, מחולקות10 כוסות מים קרים, מחולקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
שתיית קשיותשתיית קשיות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי