בקלה בבלילת בירה עם רוטב טרטר.
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו מיונז, חרדל דיז'ון, פילה בקלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו הלומי מוכה בירה עם בצל כבוש תוצרת בית ורוטב טרטר, מלכות מוכות ברוטב טרטר (צדפות מנקס), ו דגים מוכים בירה עם רוטב טבילה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב את המיונז, חרדל, בצל ירוק, מיץ לימון, gherkins, צלפים, פטרוזיליה, קמצוץ כל מלח ופלפל.
מכסים גיליון אפייה עם מגבות נייר העליון עם מתלה.
בסיר בינוני, חום 3 אינץ ' של שמן כ 36
בינתיים, בקערה בינונית, לשלב את הקמח עם 1/2 כפית מלח.
מוסיפים את הבירה לאט, מקציפים.
לטבול את החתיכות של בקלה, כמה בכל פעם, בבלילה, ולאחר מכן לשים אותם בשמן. מבשלים עד הדג נעשה ואת הקרום הוא חום בהיר, על 4 דקות עבור פילה עבה 3/4 אינץ'.
הסר את הדג עם מלקחיים ולשים את החלקים על המדף כדי לנקז.
מפזרים מלח על הדגים החמים ומניחים את תבנית האפייה בתנור. חזור בקבוצות עם הדגים הנותרים.
אטלנטיק פולק, האדוק והייק הם בין בני משפחת הבקלה הנרחבת. אף על פי שדגים אלה משתנים מעט במונחים של מרקם וטעם, ניתן בדרך כלל להחליף את הדג באחר. בקלה קטנה נקראים לעתים קרובות קרוד והוא בהחלט יכול לשמש כאן.
המלצה ליין: בירה היא בחירה טבעית לשתות עם דגים מטוגנים. אם תבחר לשתות יין, לחפש אחד לחקות תכונות החיך של הבירה-טיהור. נסה יין מבעבע במחיר סביר או לבן חומצי כגון פינו גריג ' יו מאיטליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.