בקלה בעגבניות עם יין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גפן-עגבניות בשלות, יין, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, ו מולים עם עגבניות, יין, אניס (מתכונים דומים).
הוראות
1
חתוך איקס בתחתית כל עגבנייה. מביאים סיר מים לרתיחה; מרתיחים עגבניות במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר עם כפית מחוררת ומניח בקערה של מים קרים במשך 1 דקה. לקלף עגבניות, החל מהצד 'X'; קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מחממים שמן צמחי במחבת על אש נמוכה; מבשלים ומערבבים בצל ושום עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים פלפל צ ' ילה ועגבניות; מבשלים ומערבבים עד שהעגבניות מתחילות להפחית, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
יוצקים יין; מבשלים מעל חום בינוני עד היין מפחית מעט, על 5 דקות יותר. מערבבים במלח, פלפל שחור, בזיליקום ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מניחים חלציים בקלה לתוך תערובת עגבניות; לכסות ולבשל במשך 5 דקות. הפעל בקלה ומבשלים בצד השני עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
7
מוסיפים סרטנים; מכסים ומבשלים עד שסרטנים הם ורודים בהירים מבחוץ והבשר כבר לא שקוף במרכז, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.