בקלה מעץ ארז של טרישי נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 271 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח שום, שמן זית, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלמון רום עץ ארז, סלמון עץ ארז, ו סלמון ארז-קרש.
הוראות
1
משרים את קרש הארז במים לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לוח ארז
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מערבבים את הרוזמרין, פטרוזיליה, מלח שום, ומלח בקערה קטנה. מערבבים את הדבש לתוך החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מברישים את פילה הבקלה עם חמאת הדבש.
מרכיבים שתצטרך
חמאת דבש
חצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפים
4
מפזרים את תערובת עשבי תיבול על החמאה. מקררים את הדג המנוסה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ממתק תמנון בריט
5
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מברשת צד אחד של קרש עץ ארז עם שמן זית. מרכז את הדג על הקרש המשומן.
מרכיבים שתצטרך
לוח ארז
סטייקים של ניו יורק
ממתק תמנון בריט
7
מניחים קרש ישירות על השבכה של הגריל. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד פתיתי דגים עם מזלג, 20 עד 30 דקות.
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.