בקלה מעץ ארז של טרישי
בקלה מעץ ארז של טרישי נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 271 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח שום, שמן זית, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלמון רום עץ ארז, סלמון עץ ארז, ו סלמון ארז-קרש.
הוראות
משרים את קרש הארז במים לפחות 3 שעות.
מערבבים את הרוזמרין, פטרוזיליה, מלח שום, ומלח בקערה קטנה. מערבבים את הדבש לתוך החמאה המומסת.
מברישים את פילה הבקלה עם חמאת הדבש.
מפזרים את תערובת עשבי תיבול על החמאה. מקררים את הדג המנוסה במשך 30 דקות.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-נמוך.
מברשת צד אחד של קרש עץ ארז עם שמן זית. מרכז את הדג על הקרש המשומן.
מניחים קרש ישירות על השבכה של הגריל. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד פתיתי דגים עם מזלג, 20 עד 30 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו