בקלה מצופה קמח תירס עם אגוזי פקאן וקוקוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חלב-מלאי, קוקוס-מלאי, פילה בקלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב grand marnier אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שוקולד כתום ועוגת כמהין Grand Marnier כקינוח. מתכונים דומים: שפמנון מצופה בקמח תירס, שפמנון מצופה בקמח תירס, ו שפמנון מצופה בקמח תירס.
הוראות
1
מעבירים למגש ומתחממים בתנור 225 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
2
לאותו מחבת, מוסיפים את החמאה וממיסים אותה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את אגוזי פקאן קצוצים וקוקוס, זורק היטב לשלב. לטחון, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 3 או 4 דקות עד הפקאן הם ריחני הקוקוס הוא זהב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
זילוף בצורת לב
4
להעביר את הדג לצלחות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מפזרים עם עשב טרי קצוץ על פי בחירתך ומקשטים עם תערובת פקאן-קוקוס.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.