בקלה עם לימון, זית ירוק, ותבלינים
בקלה עם לימון, זית ירוק, ותבלינים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 186 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. אם יש לכם לימונים, צ'ילי, עלי פטרוזיליה בעלי עלה שטוח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 15 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הליבוט צלוי עם קינואה ירוקה עם זיתים חמוצים ולימון פיקנטי, תבלין זית ירוק, ו ירוק זית Pimiento להתענג (מתכונים דומים).
הוראות
גרגר דק מלימונים; להפריש. באמצעות סכין חדה, לקלף לחתוך ו pith לבן מלימונים; להשליך. עבודה מעל קערה בינונית, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים לקערה ולסחוט ממברנות לשחרר מיצים; להשליך ממברנות וכל זרעים. תניח בצד את קטעי הלימון.
מערבבים בצל ו 1 כפית מלח בקערה קטנה.
בוא נשב 10 דקות. לסחוט בצל כדי להסיר כל נוזל עודף; להוסיף קערה עם קטעי לימון.
מוסיפים זיתים, צלפים, גרידת לימון שמורה, ושמן 3/4 כוס; מתבלים עם מלח ופלפל וזורקים לשלב. מכסים להתענג ולהירגע לפחות 4 שעות.
מחממים תנור ל 121°. להביא הנאה לטמפרטורת החדר.
מניחים בקלה בתבנית אפייה רדודה גדולה או מחבת צלייה וטפטוף עם הנותרים 1/2 כוס שמן.
מוסיפים צ ' ילי והופכים דגים למעיל; מתבלים במלח. צלוי עד רק מבושל דרך, 30-40 דקות.
מערבבים פטרוזיליה להתענג וכפית על דגים.
לעשות קדימה: להתענג (ללא פטרוזיליה) יכול להיעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.