זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך פילה בקלה, שמיר, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). בקלה עם כתום ובצל, בקלה עם שומר וכתום, ו בקלה צלוי עם שומר וכתום דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל פרוס ו sauté במשך 5 דקות, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את הזיתים, גרידת תפוז, מגזרים כתומים, עגבניות, מלח ופלפל. כיסוי ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז
פפרונצ'יני, לקישוט
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
בלילת לחם תירס
1
הוסף את הדג למחבת. רוטב כפית על הדג. מכסים ומבשלים במשך 7 דקות נוספות, עד הדג הוא רק מבושל דרך.
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.