בקלה פריך עם שעועית לימה, סרטן ותירס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 625 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, טרגון, בשר חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו בייבי לימה שעועית ותירס קרם צ'ייב, תבשיל תירס טרי, שעועית לימה, עגבניות ובצל, ו סוקוטש של תירס טרי, שעועית לימה, עגבניות ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון, לשלב את החמאה הריכה עם פטרוזיליה, 1/2 כף של טרגון ואת עירית. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1/4 כוס שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
להעביר את חמאת עשבי תיבול לחתיכה גדולה של פלסטיק לעטוף, טופס לתוך גליל להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
בסיר בינוני של מים רותחים, לבשל את שעועית לימה עם בצל, טימין sprig וקורט של מלח על חום מתון עד שעועית לימה הם במכרז, על 10 דקות.
במחבת גדולה, מחממים את השמן עד כמעט עישון. מתבלים את הבקלה עם מלח ופלפל ומבשלים, העור בצד למטה, על חום גבוה עד שהעור הוא השחמה פריך, על 4 דקות. הפעל את הדגים, להפחית את החום נמוך בינוני לבשל עד אטום רק לאורך, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
מערבבים את בשר הסרטן ואת הנותרים 1 כף של טרגון לתוך התבשיל; מבשלים במשך 1 דקה כדי לחמם דרך. מחוץ לחום, מערבולת ב 2 כפות הנותרים של חמאה; העונה עם מלח ופלפל. כפית את התבשיל לתוך קערות ולהגדיר פילה בקלה בכל. למעלה כל פילה עם חמאת עשבי תיבול ומגישים.
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.