בקלה צלוי עם צדפות קיטור ורוטב פיסטוק
בקלה קלוי עם צדפות קיטור ורוטב פיסטוק נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 518 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו תפוחי אדמה, חמאה, פילה בקלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: צדפות קיטור, בסגנון ניו אינגלנד, צדפות Steamer במרק קארי אדום ג'ינג'ר, ו צדפות קיטור עם עגבניות, שום, לימון, שמיר ופטרוזיליה.
הוראות
במחבת גדולה, להביא 1/4 אינץ ' של מים לרתיחה.
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים עד שנפתח, כ 3 דקות.
מעבירים את הצדפות לתבנית אפייה כדי להתקרר. מסננים את נוזל הבישול דרך מסננת דקה לקערה בינונית. כאשר הצדפות קרירות מספיק כדי להתמודד, להסיר אותם מהקליפות שלהם ולמשוך את הקרום החיצוני החום. שוטפים כל צדפה בנוזל הבישול, ואז מסננים את נוזל הבישול שוב דרך מסננת עדינה כדי להסיר כל חול או חצץ.
שים את תפוחי האדמה בסיר של מים מלוחים קרים ולהביא לרתיחה. מבשלים עד רק מכרז, על 5 דקות; לנקז.
בבלנדר, מחית את עירית עם 1/3 כוס שמן זית עד חלקה. באמצעות מרית קטנה, לחץ על מחית דרך מסננת בסדר לתוך קערה קטנה. מתבלים במלח.
בסיר קטן, לשלב את הפיסטוקים הקרקע עם 1/2 כוס של הצדפות שמורות בישול נוזלי ולהביא לרתיחה.
הסר מהחום וקצף ב 3 כפות של החמאה. מערבבים במיץ לימון ומתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל. תתחמם.
מתבלים את הבקלה במלח ופלפל ואבק בקמח.
מחממים את 3 כפות הנותרים של שמן זית במחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
מוסיף את הבקלה, צד עור למעלה, ומבשלים עד הזהב, על 4 דקות. הפעל את הבקלה ומבשל במשך 3 עד 4 דקות יותר, או עד רק אטום ברחבי.
להעביר את הבקלה לצלחת ולהתחמם.
במחבת בינונית, חום 2 כפות של צדפה בישול נוזלי.
מוסיפים את הצדפות, תפוחי האדמה ואת 1 כפית הנותרים של חמאה ומבשלים רק עד מחומם דרך.
יוצקים את רוטב הפיסטוק על צלחות. מחלקים את הצדפות ותפוחי האדמה בין הצלחות ולהגדיר את הבקלה על גבי.
טפטוף את הצלחות עם שמן צ ' ייב ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.