בקלה קריביתname
בקלה קריבי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 698 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח מרכז אמריקה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם כוסברה, כ מים, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו סלט בקלה, בקלה גורים, ו בקלה עם צ'דר ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את הדגים במספיק מים כדי לכסות לפחות שלוש שעות.
יוצקים מים ושוטפים את הדגים עוד אחד time.In מחבת גדולה או סיר, בצל מטוגן, עגבניות ושום בשמן עד הבצל רך-זה צריך לקחת כחמש דקות.
מוסיפים את הדגים, לחתוך לחתיכות 2.5 ס " מ ומבשלים 5 דקות יותר.
מוסיפים אורז או קינואה, כוסברה מיובשת ומים. מערבבים בעדינות כך התוכן מופצים באופן שווה.להפחית את החום נמוך ולכסות את המחבת.מבשלים כ 20 דקות או עד הנוזל נספג-להוסיף נוסף אם אתה צריך.התאם את התיבול לפי הטעם, ואם אתה משתמש בכוסברה טרייה, קוצץ אותו ומערבבים אותו לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.