גשו לסופר וקנו קטשופ, גבעולי סלרי, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 דקות. נסו בקלה שחורה מזוגגת Hoisin עם בוק צ'וי, בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, ו שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא חום עם מתלה 4 אינץ ' מחום. בקערה קטנה מערבבים יחד הויסין, קטשופ, חרדל, ו 1/2 מיץ לימון כפית.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים דגים על מחבת או על תבנית אפייה חסינת מטאטאים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
מברשת צמרות עם תערובת הויסין. מטגנים עד שהדגים מזוגגים ואטומים לאורך כל הדרך, 5 עד 7 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.