בקר איטלקי תוצרת בית מקורי
בקר איטלקי תוצרת בית מקורי הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 622 קלוריות. אם יש לך צ'אק צלי בקר, לחמניות המבורגר, תערובת רוטב סלט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-10 דקות. . נסו בשר איטלקי תוצרת בית, כריכי בשר איטלקי תוצרת בית, ו קציצות בשר איטלקיות תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הצלי לתוך סיר איטי, ומתבלים עם תערובת רוטב איטלקית.
יוצקים במים. כיסוי, ומבשלים על גבוה במשך 6 עד 7 שעות. במהלך השעה האחרונה, לגרוס את הבשר עם שני מזלגות-אם זה לא לגרוס בקלות, לבשל יותר.
להוסיף את הפלפלים, וכמה מיץ כמו שאתה אוהב עבור טעם נוסף.