בקר, אספרגוס ופורטובלו מוקפץ
בקר, אספרגוס ופורטובלו מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 893 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . אם יש לך פטריות פורטבלו, אבקת שום, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 85% המנה הזאת מעולה. נסו בקר וברוקולי מוקפץ, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר לרצועות דקות מאוד.
מערבבים קורנפלור, מרק, סויה, סוכר ואבקת שום עד חלקה. תניח בצד.
לבשל בשר במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה עד השחמה.
מוסיפים אספרגוס, פטריות ופלפל קלוי. מערבבים תערובת מרק ולהוסיף. מבשלים עד תערובת רותחים מתעבה, ערבוב כל הזמן.