בקר בגריל עם דשא לימון ושום (בו נואונג Xa Toi)
בשר בקר בגריל עם דשא לימון ושום (בו Nuong Xa Toi) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 328 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, עלי כוסברה, עגולים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו שרימפס בגריל מפולפל (Tom Nuong Toi Xan Ot), עוף בגריל וייטנאמי עם אטריות ורמיצ'לי (Bun Ga Nuong), ו צוואר חזיר בגריל Char עם אטריות Vermicelli: Bun Thit Nuong (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה רחבה, רדודה, להקציף יחד סוכר, פלפל, שום, דשא לימון, רוטב דגים, ו 2 כף. שמן זית.
מוסיפים בשר בקר, זורקים למעיל, ומקררים 2 שעות.
לשפשף נשאר 1 כף. שמן על בצל. הכן גז או גריל פחם לחום בינוני גבוה (אתה יכול להחזיק את היד שלך 1 עד 2 ב. מעל רמת הגריל רק 3 עד 4 שניות).
מברשת גריל עם שמן צמחי. חוט בצל על שני 8-in. שיפודי מתכת.
הניחו שיפודי בצל על הגריל ומבשלים (מכסה סגור על גריל גז) עד שהתרככו, כ -15 דקות, הופכים שיפודים כל 5 דקות בערך.
כאשר בצל מבושלים באמצע הדרך, להניח פרוסות בשר על גריל ומבשלים (מכסה סגור על גריל גז), מפנה פעם אחת, 3 עד 5 דקות.
מסדרים בשר ובצל על מגש ומקשטים בכוסברה ובוטנים.